Перша виплата за програмою страхування "ТАС - Надія"

2013-10-29

Страхова Компанія «ТАС» здійснила першу страхову виплату за програмою страхування життя «ТАС-НАДІЯ». Одними з перших клієнтів, котрі у листопаді 2012 року вирішили забезпечити себе фінансовою підтримкою на випадок діагностування критичного захворювання, стало подружжя з м. Могилів-Подільський Вінницької області.

В кінці липня 2013 року одному з членів подружжя лікарі Вінницької міської лікарні ?1 діагностували інфаркт міокарда. За даним страховим випадком у жовтні 2013 року Страхова компанія «ТАС» прийняла рішення про здійснення страхової виплати у розмірі 100% страхової суми, передбаченої за даним ризиком у Договорі страхування життя.

Нагадаємо, що програма страхування життя «ТАС-Надія» стартувала в жовтні минулого року. Програмою передбачено покриття на випадок одинадцяти тяжких хвороб, в тому числі серцево-судинних та онкологічних захворювань, які є основними причинами смертності в Україні. За статистичними даними в Україні щорічно реєструють 50 тисяч нових випадків інфаркту міокарда.

Страхова компанія «ТАС» рекомендує постійно дбати про своє здоров’я та вчасно забезпечувати фінансове благополуччя своєї сім’ї.