Олександр Іваненко приступив до обов'язків Голови Правління СК "ІНТЕР-ПЛЮС"

2016-05-31

Наглядова Рада СК «ІНТЕР-ПЛЮС» призначила з 28 травня 2016 р. Головою Правління компанії Олександра Іваненка, а також обрала нових членів правління - Вадима Запасного (Заступник Голови Правління) та Олену Тонковид (головний бухгалтер).

Іваненко Олександр народився 23 серпня 1980 року в місті Прип'ять Київської області. У 1998-2003 рр. навчався в Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА, інженер-механік). У 2014 році став магістром за фахом «Фінанси і кредит» (Херсонський економіко-правовий інститут). Займався підприємницькою діяльністю. З 2005 року в страховому бізнесі: очолював підрозділи врегулювання збитків, удосконалював навички продажів. У СК «ІНТЕР-ПЛЮС» перейшов з позиції генерального директора СК «ПСК-ЗАХІД».

«Пріоритетні напрямки розвитку СК «ІНТЕР-ПЛЮС» - страхування майна та автокаско, а також різні види відповідальності перед третіми особами. Напрацьовуємо мережу агентів. Так, вже почали роботу в Хмельницькій, Одеській, Рівненській та Тернопільській областях. Незабаром договори страхування нашої компанії можна буде придбати в Запоріжжі, Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Житомирі», - уточнив Олександр Іваненко.