Прес-реліз СК "ПЕРША"

2019-08-15

СК «ПЕРША» ВИПЛАТИЛА ЗА ДОГОВОРОМ  КАСКО 572 ТИС ГРН

Страхова компанія «Перша» виплатила за договором добровільного комплексного страхування наземного транспорту (КАСКО) 572 тис грн за зниклий легковий автомобіль JAGUAR XF.

Пригода сталась у м. Києві. Власниця застрахованого транспортного засобу припаркувала автомобіль на узбіччі дороги на перетині вулиць Ломоносова та Мейтуса о 22.30, а вранці, о 07.30 виявила відсутність транспортного засобу та  викликала поліцію. Слідчим відділом Голосіївського управління поліції ГУНВ у м. Києві відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення.

Страхова компанія «Перша» виплатила страхове відшкодування в повному обсязі.

 

СК «ПЕРША» ВИПЛАТИЛА ЗА ДОГОВОРОМ  КАСКО 326 ТИС ГРН

Страхова компанія «Перша» виплатила за договором добровільного комплексного страхування наземного транспорту (КАСКО) 326 тис грн за пошкоджений легковий автомобіль AUDI Q7.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в с. Карапиші Київської області.

Водій застрахованого транспортного засобу, проминувши залізничний переїзд, виконував маневр повороту вліво, рухаючись по головній дорозі в своєму ряду. Назустріч йому рухався автомобіль  TOYOTA CAMRY, який порушив правила і  скоїв зіткнення.

AUDI Q7 зазнала значних ушкоджень.

Страхова компанія «Перша» виплатила всі збитки на відновлення автомобіля.